O nama

AgroBioChem doo je preduzeće koje je bavi distribucijom repropmaterija u poljoprivredi kao i pružanjem usluga u primeni savremenih tehnologija iz oblasti zaštite i ishrane bilja.

Prodajni program stalno usavršavamo u skladu sa najnovijim trendovima iz oblasti intenzivne agrotehnike.Na osnovu dugogodišnjeg iskustva prodajno razvojnog tima nudimo profesionalne savete u primeni proizvoda iz našeg asortimana poštujući zahteve proizvodnje zdravstveno bezbedne hrane uz postizanje vrhunskih prinosa.

Naša rešenja se uspešno primenjuju i temelje na inovacijama u oblasti konvencionalne poljoprivredne proizvodnje ali sa jasnom vizijom ka uspostavljanju integralnih rešenja i proizvoda koji se koriste u biološkoj i organskoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Naša misija je izgradnja čvrstvog partnerskog odnosa i transfer znanja na poljoprivredne proizvođače uz istovremeno usavršavanje našeg tima kako bi bili spremni da na svakodnevnom nivou odgovorimo svim zahtevima intenzivne poljoprivredne proizvodnje.

Aktuelno

image
  • 16 априла, 2024

Virusi na povrću i duvanu i Organovir-f®

  • Нема коментара

Posted by admin

Virusi su mikroorganizmi koji na biljkama prouzrokuju oboljenja pod nazivom viroze. Veoma su rasprostranjeni u prirodi i javljaju se na velikom broju samoniklih i gajenih biljaka. U poljoprivrednoj proizvodnji virusi svojim štetnim delovanjem utiču na smanjenje kvaliteta biljnih proizvoda i prinosa. Virusne zaraze se, za razliku od drugih prouzrokovača...

Read more
image
  • 4 априла, 2024

Kruškina Buva

  • Нема коментара

Posted by admin

U našoj proizvodnji krušaka najznačajnija štetočina je obična kruškina buva (Cacopsyla pyri). Larve ove štetočine koje se hrane sokovima biljke produkuju veliku količinu medne rose na kojoj se razvija gljiva čađavica. Napadnatu biljni delovi postaju crni, smanjuje se površina lista koja može da vrši fotosintezu, a crni plodovi gube...

Read more